• Gaustatoppen är det självklara valet för vintersemester.

  • Alla boenden ligger i anslutning till backen.

  • I dalen ligger byn Rjukan.

  • I systemet finns en park!

  • Längsta nedfarten är 2,5 km.

  • Högsta åkhöjden är på 1260 möh.

Ring oss: 0303–960 85

Paketresa med buss

I Toppresors paketresor med buss ingår det resa, boende inkl slutstäd och liftkort.

Informationen uppdaterades den 12 oktober, 2018


Priserna på paketresor som redovisas är per person och inga övriga avgifter tillkommer. Priserna har dessutom en valutagaranti så priset kommer inte justeras pga. valutaändringar.

 

Sök ledigt boende här

 

Samtliga av Toppresors paketresor går från Lisebergs södra entré i Göteborg med möjligheten att hämta upp grupper från 20 personer eller fler på önskad plats i Göteborgsområdet innan ordinarie starttid. Vi hämtar även grupper på fler än 6 resande i Kungsbacka vid överenskommelse. Vid hämtning söder om Kungsbacka tillkommer en extra upphämtningskostnad.

 

Weekendresorna har samling senast 14.30 på torsdagen vid Lisebergs södra entré och avgår senast kl 15:00. Sedan kör vi E6 med möjlighet att efter överenskommelse stiga på enligt tidtabellen. Samling 15 innan avresa på övriga stopp.
På vägen gör vi ett matstopp i Norge.

 

I Gaustatoppen

På bussarna finns våra reseledare med för att förenkla din resa. På uppresan får du information om vad som händer i och utanför backen och hjälp med incheckningen vid ankomsten till Gaustatoppen.

Någon av de två första kvällarna efter ankomstdagen kommer din reseledare och besöker dig för att se till att allt är till belåtenhet. Då får du även ytterligare information om vad som gäller vid utcheckning och kommande hemresa.

 

Hemresan

Utcheckning sker senast kl 11.00 om inget annat uppges. Nycklarna lämnas till reception anvisad av guide. Bussen kommer att vara tillgänglig ca 30 min för pålastning under morgonen (runt 09:00-09.30). Bussen öppnar vanligtvis kl 14.00, med samling senast kl 14.30. Avfärd sker så fort bussen är färdigpackad.

 

OBS! Exakta tider och plats kommuniceras ut av guide under helgen.